Andrei Racu Band

Despre Noi

Formație nunți și evenimente

Alegeți Andrei Racu Band și transformați evenimentul dumneavoastră într-o seară de neuitat!

 

Încântând publicul de peste două decenii, Andrei Racu Band este o trupă de muzică live care aduce un amestec vibrat de genuri muzicale pentru a transforma orice eveniment într-o experiență memorabilă. Fondată în 1998 sub coordonarea violonistului Andrei Racu, trupa noastră asigură muzică 100% live la petreceri private, nunți, botezuri și mai multe, în București și în întreaga țară.

Andrei Racu Band se distinge prin abordarea sa unică a genurilor muzicale. De la orchestrarea cafe-concertului, unde ne propunem interpretări originale ale temelor muzicale clasice, până la muzica pop internațională, unde solista noastră Ana Maria Racu excelează în a aduce un suflu proaspăt pieselor consacrate.

Ne mândrim cu programul nostru de virtuozitate vocal-instrumentală a muzicii tradiționale ruse și cu un repertoriu solid de muzică ușoară românească, prin care readucem la viață piesele de suflet ale artiștilor noștri consacrați.

 

De fiecare dată, am reușit să realizăm împreună cu mirii și cu familiile lor o petrecere unică. Iar pentru a asigura autenticitatea unei seri românești, muzica de petrecere este o prezență constantă în repertoriul nostru.

Andrei Racu Band este compusă din 8 membri – muzicieni experimentați și cu studii muzicale – care și-au transformat pasiunea pentru muzică într-o ocupatie de succes. Instrumentiștii noștri la acordeon, clarinet, tambal și claviatură alături de soliștii noștri vocali aduc fiecare în parte o contribuție unică la sunetul trupei. În funcție de solicitările clienților noștri, alături de formula standard a trupei noastre se pot alătura și alți muzicieni experimentați, care adaugă evenimentului o notă unică și o complexitate muzicală.

Cu o mare experiență în organizarea de evenimente, Andrei Racu Band folosește cele mai recente echipamente de sonorizare și instrumente muzicale pentru a asigura că petrecerea dumneavoastră va fi cu adevărat de neuitat. Avem logistica proprie necesară pentru a ne deplasa oriunde în țară.

Fiecare notă o sărbătoare, fiecare acord o amintire.

Nunta este un moment special, iar Andrei Racu Band știe că muzica populară nu poate lipsi. Abordăm acest gen cu mare responsabilitate și adaptăm programul nostru la specificul zonei geografice a petrecerii.

Nunți si Botezuri:

Andrei Racu Band este specializată în a face ca nunta dumneavoastră să fie un eveniment de neuitat. Ne asigurăm că muzica noastră live va seta tonul pentru întreaga zi, fie că este vorba de o procesiune plină de emoție, un prim dans ca soț și soție sau o petrecere care durează toată noaptea.

Evenimente Corporative:

Fie că este vorba de un lansare de produs, un eveniment de team-building, o petrecere de Crăciun sau o recepție pentru clienți, Andrei Racu Band poate aduce un nivel de profesionalism și distracție care va impresiona cu siguranță toți invitații.

Festivaluri și Concerte:

Andrei Racu Band este perfectă pentru a adăuga un pic de ritm și melodii la orice festival sau concert. Cu experiența noastră variată și abilitatea de a juca o gamă largă de genuri muzicale, putem menține mulțimea dansând și cântând alături de noi până în zori.

Clienti fericiti

De la momentul în care Andrei Racu Band a început să cânte la nunta noastră, am știut că am făcut alegerea perfectă. Muzica lor a adus o energie contagioasă și un ritm vibrant care a făcut ca întreaga sală să danseze. Andrei și Ana Maria au fost absolut uimitori, cu vocile lor încântătoare și prezența lor scenică. Nu doar că au adaptat repertoriul pentru a se potrivi gusturilor noastre, dar au luat în considerare și specificul zonei în care a avut loc nunta, creând o atmosferă autentică și plină de viață.

Instrumentiștii trupei sunt adevărați profesioniști. Acordeonul, clarinetul, țambalul și clapa au adus un sunet bogat și complex care a umplut întreaga sală. În plus, au răspuns cu entuziasm la cererile muzicale ale invitaților noștri, contribuind la crearea unei petreceri personalizate și pline de amintiri de neuitat.

Dar ceea ce m-a impresionat cel mai mult la Andrei Racu Band este pasiunea lor pentru muzică. Se vede că adoră ceea ce fac și că pun suflet în fiecare notă pe care o cântă. Acest lucru a transmis o energie pozitivă întregului eveniment și a făcut ca nunta noastră să fie cu adevărat specială.

În numele soțului meu și al meu, aș vrea să le mulțumesc lui Andrei, Anei Maria și întregii trupe pentru că au făcut din ziua noastră specială un eveniment de neuitat. Vă recomandăm cu căldură Andrei Racu Band tuturor celor care doresc să aibă o muzică excepțională la evenimentul lor!”

  • Maria și Ion, Nunta, București, August 2022.
ingredientele secrete ale reușitei Andrei Racu Band

Experiență, pasiune și talent