Emotiile de la nunta sunt normale insa exista mai multe lucruri pe care le poti face pentru a scapa de stres.

In primul rand accepta ca este normal prin ceea ce treci

Sa te casatoresti este un sentiment uimitor, dar odata ce fiorul a trecut si ai inceput planificarile este normal sa te simti stresata. Exista o presiune uriasa pentru ca totul sa mearga perfect, iar daca esti nelinistita probabil ca vei simti aceasta presiune si mai intens.

Gandeste-te cat de complicat poate fi sa faci ceva daca esti nelinistit sau deprimat. Incearca sa te linistesti si sa iti aloci suficient timp pentru organizare.

Nu este nimic gresit in a avea o logodna lunga

S-ar putea sa simtiti presiunea sa stabilesti o data imediat. Este important sa iti acorzi suficient timp pentru a planifica. Este posibil sa nu vrei sa faci nunta imediat iar acest lucru nu este nimic gresit. Poti sa iti acorzi suficient timp pentru a te pregati emotional pentru ce urmeaza.

Gandeste-te ca nu este nimic rau daca nu iti place sa planific

Dintr-o data trebuie sa planifici evenimente si sa accepti sau sa asculti parerile tuturor. Planificarea este o mare problema a oamenilor anxiosi iar atunci cand esti bombardat cu intrebari te vei simti stresat.

Daca incepi sa te enervezi sau sa ai emotii doar atunci cand te uiti la imagini cu flori sau la rochii, atunci acepta ajutor de la cei din jur si lasa-i pe ei sa se ocupe de foarte multe lucruri.  Viata pe care o vei avea cu partenerul tau va fi este mult mai importanta decat schema de culori pentru nunta.

Lasa-i pe cei din jur sa te ajute

Daca termenele se apropie poti lasa pe cei din jur sa te ajute. Cu cat nunta este mai aproape cu atat te vei simti mai coplesita si mai emotionata si nu vei mai face fata. Daca ai un prieten care vrea sa te ajute, cu siguranta poti profita de acest lucru.

Cand vine vorba de nunti, alti oameni doresc cu adevarat sa fie acolo pentru tine. Suna-i si te vei simti instantaneu mai bine.

Nu ai nevoie mereu de accesorii hand made

In epoca Pinterest, Etsy, Folksy nu este necesar sa ai si tu accesorii handmade pentru ca acest lucru poate fi stresant. Regula generala pentru miresele anxioase este ca ar trebui sa profitati de orice ocazie pentru a reduce presiunea deci taiat elementele hand made de pe lista.

Incercati sa acordati prioritate atingerilor fine si detaliilor, insa ramaneti in gama de accesorii pe care le gasiti gata facute. Ziua va fi la fel de uimitoare dar nu vei mai pierde timp gandind accesorii.

In momentul in care esti stresata pe tot parcursul planificarii si organizarii, in ziua nuntii vei fi cel putin epuizata si suntem convinsi ca nu iti doresti asta. Alege sa faci totul simplu, lasa doritorii sa se implice si nu fi perfectionista iar in ziua cea mare vei fi fresh.