Artist invitat ARB

CATALINA ZOESCU

Solista de muzica ușoară

 

Repertoriul Cătălinei este variat, cuprinzând atât piese românești, cât și internaționale, satisfăcând astfel gusturi diverse. Această diversitate muzicală îi permite să atingă un public larg, oferind melodii pentru toate preferințele.

 Realizări si colaborări recente

Cătălina a lucrat cu mai multe formații, dar colaborarea de seamă este cea cu ADDA, pentru piesa „Du-te”. Acest featuring reprezintă un punct culminant în cariera ei, demonstrând abilitatea sa de a se adapta și excela în diverse genuri muzicale.

 

Piesa „Te voi iubi” interpretată de Cătălina Zoeșcu a reușit să acumuleze 1,5 milioane de vizionări pe platforma oficială de YouTube, demonstrând astfel impactul și aprecierea largă în rândul ascultătorilor. Acest cântec reprezintă o expresie a iubirii necondiționate, Cătălina transmițând emoție intensă și sinceritate prin vocea ei. Videoclipul oficial, îmbinând imagini vizual captivante cu interpretarea pasionată a Cătălinei, contribuie la transmiterea unui mesaj profund despre dragoste și devotament. Acesta oferă o fereastră spre latura artistică sensibilă a Cătălinei și reușește să creeze o legătură emoțională puternică cu publicul.

 

 

Cătălina Zoeșcu își continuă ascensiunea în lumea muzicii, urmând să evolueze ca artist invitat alături de Andrei Racu Band. Această colaborare marchează o nouă etapă în cariera ei, oferindu-i oportunitatea de a-și prezenta talentul într-un cadru muzical dinamic și diversificat.

Participarea ei alături de Andrei Racu Band subliniază recunoașterea pe care Cătălina o câștigă în industria muzicală și deschide noi orizonturi pentru performanțe memorabile și experiențe noi de neuitat.

Despre Mine

Cătălina Zoeșcu a început să exploreze lumea muzicii de la vârsta de 10 ani, când a avut prima interacțiune cu Sala Radio, un moment definitoriu în cariera ei muzicală. Pasiunea ei timpurie pentru muzică a evoluat într-o carieră plină de colaborări cu diverse trupe de cover-uri. În ultimii peste 5 ani,

Bianca Sidor,sunt solista de muzica populara.

O voce care atinge suflete

Portfoliu

Te voi iubi

Rapsodia Viselor

Va fi perfect!

Să vă planificăm ziua cea mare!