Revista de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO  a organizat la București, în perioada 23-26 octombrie 2013, în incinta complexului expozițional EXPOROM – Târgul Internațional CARNEXPO 2013.

Ziua de 23 octombrie sa incheiat cu Gala Premiilor INOVATIA CARNEXPO în cadrul căreia au fost premiate inovațiile din industria cărnii, iar invitații au avut ocazia să asiste la câteva momente cultural-artistice speciale, realizate de Uniunea Elenă din România, Uniunea Ucrainenilor din România, Comuniunea Rușilor Lipoveni din România și Casa Româno-Chineză. De asemenea, delicatesele serii au fost alese din bucătăria tradițională românească, dar și a celor patru tari reprezentate la Gală.

Organizatorii și-au propus să creeze o atmosferă relaxată care să întărească relațiile de business stabilite în cadrul standurilor expoziționale, apeland astfel la profesionisti, Andrei Racu Band si DJ Daniel (colaborator) fiind responsabili de toate aspectele tehnice ( sonorizare, entertainment, prezentare, suport momente artistice, atat cele proprii cat si cele ale invitatilor ).