Artist ARB

Bianca Sidor

Solista de muzica populara.

Bine ați venit pe pagina mea, unde muzica populară se împletește cu sufletul tradițional al zonei Mehedinți. Sunt Bianca Sidor, o solistă pasionată de muzica populară, care aduce pe scenă nu doar vocea, dar și sunetul inconfundabil al naiului.

Premii și Realizări

De-a lungul anilor, am avut privilegiul de a participa și a fi premiată în cadrul unor festivaluri renumite de muzică populară din țară. Colaborările cu orchestre pentru crearea propriilor piese m-au ajutat să îmi îmbogățesc repertoriul și să împărtășesc muzica tradițională cu un public mai larg. Sunt mândră să împărtășesc câteva dintre premiile pe care le-am obținut în parcursul carierei mele:

  • Locul 1 la Festivalul de Muzică Populară de la Vâlcea
  • Locul 1 la Festivalul de la Tulcea
  • Premiul de Popularitate la Constanța
  • Premiul Radio Timișoara la Timișoara
  • Premiul Special la Festivalul de Muzică Populară de la Arad

Cariera Profesională

Am fost onorată să studiez sub îndrumarea unor profesori talentați din cadrul Colegiului Național de Artă „Dinu Lipatti” București, precum Loredana Streche și Aurel Mustățea. Educația mea muzicală continuă să joace un rol crucial în dezvoltarea și exprimarea pasiunii mele pentru muzica populară.

Despre Mine

Originară din frumoasa regiune Mehedinți, am fost îndrăgostită de muzica populară de la o vârstă fragedă. Formarea mea muzicală include atât pregătire vocală cât și instrumentală, cu un accent special pe nai, un instrument ce îmi permite să exprim profunditatea și frumusețea tradițiilor noastre.

Bianca Sidor,sunt solista de muzica populara.

Vibratii Folclorice

Portfoliu

Galerie Video

Rapsodia Viselor

Va fi perfect!

Să vă planificăm ziua cea mare!