Trupa

Andrei Racu BAND

Despre Artiștii Noștri – Andrei Racu Band

Bine ați venit în universul Andrei Racu Band, o trupă alcătuită din muzicieni talentați și pasionați, dedicați artei lor și capabili să creeze o atmosferă electrică la orice eveniment. Fiecare membru al trupei aduce un aport valoros, iar împreună creăm un spectacol muzical excepțional.

Andrei Racu Band

Andrei Racu, fondatorul și violonistul trupei, este inima și sufletul Andrei Racu Band. Andrei este un violonist talentat, cu o experiență vastă în industria muzicală, și este cunoscut pentru abilitatea sa de a încânta publicul cu fiecare notă muzicală.

Trupa noastră se mândrește cu o gamă variată de instrumentiști, care contribuie la crearea unui sound unic și captivant. Avem muzicieni la vioară, acordeon, țambal, clarinet, claviatură și tobe, fiecare aducându-și talentul și personalitatea muzicală în mixul trupei.

Ana Maria Racu este un invitat special în trupa noastră și încântă publicul cu vocea sa extraordinară. Fiind solistă la Opera Română, Ana Maria aduce un nivel de profesionalism și pasiune inegalabil pe scenă, contribuind la diversitatea și calitatea repertoriului nostru.

Trupa Andrei Racu Band se completează cu un DJ și un inginer de sunet, care asigură calitatea sunetului și coerența spectacolului. Ei lucrează îndeaproape cu restul trupei pentru a asigura că fiecare eveniment se desfășoară fără probleme și că fiecare moment muzical este la superlativ.

Fiecare membru al Andrei Racu Band este dedicat creării unei experiențe muzicale memorabile pentru fiecare client și eveniment. Suntem mândri să prezentăm o ofertă muzicală atât de diversă și suntem gata să facem fiecare eveniment special și neuitat.

Muzica ce transformă fiecare moment într-o amintire de neuitat

Andrei Racu Band este soluția!